Webbio Logo

Onze expertise

We geloven in specialisatie. Voor marketing en copy kun je beter een ander bureau hebben. Design en development, daar ligt onze kracht. Die kracht gebruiken we voor het creëren van digitale producten waar mensen graag mee werken.

Roadmapping

Digitale producten beginnen altijd met een idee. Vaak heeft een opdrachtgever dit idee verder uitgewerkt tot een set met wensen en eisen. Met roadmapping bedoelen we het:

  1. verduidelijken, aanvullen en prioriteren van de wensen en eisen
  2. in kaart brengen van de onzekerheden en risico’s
  3. bepalen hoe technische uitdagingen opgelost kunnen worden
  4. opknippen van het werk in werkpakketten
  5. bepalen van doorlooptijden en opstellen van een release-plan

Branding

Met branding bedoelen we het visuele gedeelte van het merk. Een belangrijke voorwaarde om een merk tot leven te laten komen. Onze designers helpen je met kleuren, fonts, je logo en illustraties. We leggen dit altijd vast in een simpel brandbook.

Vaak heb je voor een digitaal product ook een styleguide nodig: een instructie hoe visuele merkelementen gebruikt worden in een UI.

UX/UI design

Dit is een van de domeinen waarop we het verschil maken. UX design is de reden dat millennials liever bankieren bij de ING dan bij de Rabobank. Het gaat veel verder dan het creëren van een mooi plaatje.

In deze fase wordt bepaald of een digitaal product lekker werkt en of mensen er daadwerkelijk gebruik van gaan maken. We vergroten die kans door altijd een prototype te maken: klikbare designs waarmee je feedback ophaalt bij echte gebruikers.

JavaScript development

Open-source, veilig en te gebruiken voor front-end en back-end development. JavaScript is niet voor niets de meestgebruikte programmeertaal ter wereld. We bouwden zelfs een eigen JavaScript toolkit genaamd Viper.

Hiermee kunnen we sneller hoogwaardige applicaties neerzetten. Iets waar onze opdrachtgevers van profiteren door kortere doorlooptijden voor bepaalde onderdelen. Veilige software die goed uit te breiden en te onderhouden is, dat is onze core business.

Datakoppelingen

Organisaties gebruiken steeds meer systemen. Het wordt daarom steeds belangrijker dat die systemen in staat zijn om met elkaar samen te werken. Soms gebeurt dit direct, soms indirect via een datawarehouse.

We hebben veel ervaring met veilige extractie, opslag, verzending en eventueel veilige mutaties van data.

AWS cloud operations

Iedere cloud omgeving die wij inrichten voldoet aan het Well-Architected Framework. Dit is een kwaliteitsnorm die door leidende cloud leveranciers zoals AWS en Azure ontwikkeld is. Zo kun je er vanuit gaan dat alles van performance tot AVG compliancy heel goed geregeld is. Ook kunnen we met AWS volledig volgens de ISO 27001 normen werken. 

Is een standaard inrichting niet genoeg voor een webapplicatie dan kunnen we ook helpen bij aanvullende eisen zoals:

  • High traffic & (extreme) piekbelasting
  • Bescherming van gevoelige data
  • Uptime reliability
  • Bijzondere compliancy eisen

Kijkje onder de motorkap

Opdrachtgevers oriëntatie kit

Op onze website kunnen we niet alle details kwijt over hoe het nou is om met ons samen te werken. Terwijl dat wel belangrijk is, want in de praktijk daar moeten we onze beloftes waarmaken. 

Daarom hebben we een opdrachtgevers oriëntatie kit. Daarin lees je alles wat belangrijk is om soepel samen te werken. Bijvoorbeeld hoe we nieuwe opdrachtgevers onboarden, hoe we omgaan met compliancy, met facturatie en nog veel meer. 

Bekijk 'm hier
Iemand spreken die de diepte in kan?

Neem contact op met Nick

024 820 02 31
info@webbio.nl

Stuur een mail

info@webbio.nl

Direct bellen

024 820 02 31