Webbio Logo

CoinGriffin

Met CoinGriffin creëer je betrouwbaar inzicht in je crypto assets en rendementen door al je wallets en exchanges bij elkaar te brengen in 1 dashboard.

Stakeholders

Crypto investeerder

Zijn/haar fiscaal partner

De belastingdienst

Banken

Accountants

Doelen

  • Complexe regels en berekeningen eenvoudiger maken voor gebruikers
  • Inzicht op 1 plek, ondanks dat crypto bezittingen op diverse wallets en exchanges staan
  • Hulp bij de belastingaangifte van de gebruiker
  • Anonimiteit en privacy
  • Flexibel in de toekomst, makkelijk nieuwe platformen kunnen koppelen
  • Betrouwbare beveiliging & performance

Belangrijkste epics

01 / 06

Portfolio pagina

Hier ziet een gebruiker in 1 oogopslag al zijn of haar crypto assets. Ook kan zij hier filteren op datum (handig voor de belastingaangifte) en op categorie, bijvoorbeeld box 1 en box 3.

Epic formaat:

Transactieoverzicht

Dit is de complete historie van alle gebeurtenissen in de crypto wereld van de gebruiker. Daarmee is het de basis voor alle berekeningen en rapporten. Eenvoudig transacties toevoegen gebeurt ook vanuit hier.

Epic formaat:

Transacties toevoegen

Kopen, verkopen, staken, minen of doneren. Alle transacties komen in CoinGriffin. Toevoegen kan op 3 manieren: automatisch via onze kant-en-klare koppelingen, via een CSV import, of een handmatige transactie.

Epic formaat:

API koppelingen met exchanges en wallets

We hebben alle bekende exchanges (handelsplatformen) en crypto wallets gekoppeld. Eerst hebben we hun API geanalyseerd en wanneer deze goed werkte hebben we een koppeling met CoinGriffin’s API en daarmee het platform gemaakt.

Epic formaat:

Geavanceerde rendementsberekening

Rendement wordt snel complex in crypto. Koersstijgingen, aan- en verkopen en transactiekosten spelen o.a. een rol. Daarnaast vinden ze vaak plaats op verschillende wallets en beurzen. CoinGriffin berekent het exacte rendement en kan het ook splitsen naar strategie of fiscaal regime (box 1 vs box 3).

Epic formaat:

Publieke website

CoinGriffin is een digitaal product met een SaaS verdienmodel. Naast dat het product heel goed moet werken, moet het ook verkocht worden. Dit doet CoinGriffin vooral via de publieke website CoinGriffin.nl. Deze hebben we voor hen ontworpen en in Strapi gebouwd. Ook de onboarding van en betaling door nieuwe gebruikers begint hier.

Epic formaat:

Iemand spreken die de diepte in kan?

Neem contact op met Nick

024 820 02 31
info@webbio.nl

Stuur een mail

info@webbio.nl

Direct bellen

024 820 02 31