Webdevelopment partner voor bureaus

Wat meer over onze werkwijze en wat jullie hieraan hebben.

Waar zet je ons voor in?

We doen álles wat met de website te maken heeft. Het is ook mogelijk om bepaalde onderdelen zelf te doen.

 • UX design;
 • Webdesign;
 • WordPress development;
 • Webapplicaties;
 • Conversietooling;
 • Koppelingen en integraties.

Unieke WordPress omgeving

Met wat sleutelwerk hebben we WordPress omgebouwd zodat het sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker is.

Daarnaast zijn de twee grootste zichtbare voordelen van onze WordPress configuratie voor jullie (klanten):

1. Hoeveelheid maatwerk zelf bepalen

Met onze modulaire werkwijze kunnen we de hoeveelheid maatwerk (in design en development) per project bepalen. Zo is het veel vaker mogelijk om bij het budget van de klant aan te sluiten.

2. Zelfstandig flexibel uitbreiden

Na oplevering heb je in onze WP websites heel veel flexibiliteit. Want de beheerder van de website kan -ondanks dat we maatwerk leveren- in de beheeromgeving zelf nieuwe templates maken met enkele muisklikken. Nieuwe diensten, campagnes of andere website uitbreidingen zijn daardoor bijna altijd gratis.

Veel gestelde vragen door partners

 • Kan Webbio ook alleen het development doen?

  Dat kan. Als jullie de volledige vrije hand willen in het webdesign dan beschouwen we het als een volledig maatwerk project. Je kunt er ook voor kiezen om in jullie design wel een aantal van onze library modules mee te nemen. Op die manier wordt het benodigde budget en de doorlooptijd (flink) gedrukt.

 • Mag het ook white label, zodat Webbio niet in beeld komt bij onze klant?

  Dat is geen probleem. De enige voorwaarde is dat wij dan geen designwerk doen. We weten namelijk uit ervaring dat er direct gecommuniceerd moet worden tussen de designer(s) en de klant, anders wordt dat een rommelig proces.

 • Kunnen jullie ook in een ander systeem werken dan Wordpress?

  Voor publieke websites werken we uitsluitend met WordPress. Is er behoefte aan wat meer functionaliteit dan gaat het al snel om een zogenaamde webapplicatie. Hiervoor gebruiken we meestal geen WordPress maar een (Javascript) raamwerk. Afhankelijk van de opdracht kiezen we daarvoor de meest geschikte oplossing.

 • Hoe organiseert Webbio planning & communicatie?

  Zodra een project van start gaat wordt er een full-time projectmanager toegewezen. Hij (of zij) is altijd beschikbaar voor vragen en zorgt ervoor dat een planning wordt opgesteld, doorgesproken én nageleefd.

 • We hebben een klant waarvoor security extra belangrijk is. Kan Webbio daar wat mee?

  Zeker. Iedere klant krijgt voor de eerste lancering ons Service Level Agreement (SLA) voorgelegd waarin afspraken rondom technisch onderhoud, hosting, wijzigingen en storingen worden vastgelegd.

  Klanten die onder het SLA vallen krijgen volledige garantie op het functioneren van de website. Als er behoefte is aan aanvullende maatregelen, dan is dat altijd mogelijk. Ten slotte is het goed om te noemen dat Webbio al geruime tijd AVG (GDPR) proof werkt en sinds Q1 2018 ISO 9001:2015 gecertificeerd is volgens de laatste normen. Dat betekent dat we kwaliteitsmanagement echt verankerd hebben in de organisatie.

Als digital marketingbureau hebben we altijd een “gezond-kritische” houding ten opzichte van webbureaus. Webbio verraste ons positief door de conceptuele en creatieve vertaling van onze wensen en doelstellingen.

Wolter Tjeenk Willink
Directeur @ Traffic Builders

Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.