Custom Wordpress website voor Traffic Builders - Webbio

Traffic Builders

Een website die recht doet aan de marktpositie en reputatie van Traffic Builders.

Over Traffic Builders

Traffic Builders is al sinds 2001 een van de bekendste digital marketing bureaus van Nederland. Stond al 9 keer achter elkaar in de top 5 van de Emerce top 100.

Belangrijkste uitdagingen

  1. Maak de website zéér snel en SEO-geoptimaliseerd;
  2. Hoe verwerken we de unieke werkwijze van de klant (het REAN model) in de user interface?
  3. Een groot deel van het verkeer komt binnen op een blog artikel, hoe interesseren we deze mensen voor de diensten van Traffic Builders?

De website

De website heeft 38 modules en is verder:

  • Volledig responsive;
  • Extreem snel door onze unieke manier van werken;
  • Vrijwel onmogelijk te hacken door server-side en on-site maatregelen;
  • Flexibel: de klant kan 99% van de content zelf aanpassen.
Highlight #1

Highlight #1

Traffic Builders heeft veel menu items, nog meer sub-menu-items en niet alle links zijn even belangrijk. We hebben een menu bedacht dat super gebruiksvriendelijk is, recht doet aan de prioriteiten maar wel álles bevat.

Highlight #2

Highlight #2

Om de bezoekers die binnenkomen via een blog artikel te laten weten wát Traffic Builders allemaal doet hebben we aan elk blog artikel een aantal gerelateerde diensten gehangen. Bezoekers komen hierdoor onbewust te weten met wat voor soort problemen ze bij Traffic Builders aan kunnen kloppen

Highlight #3

Highlight #3

We hebben het REAN model (de werkwijze van de klant) verwerkt in de diensten overview- en single pages. Elke dienst wordt gehangen aan één of meerdere fases van het model. Op deze manier zien klanten visueel sneller welke dienst bij welke fase van de sales funnel hoort.

Brand assets

Op basis van de huisstijl van de klant hebben onze designers allerlei visuele elementen gerealiseerd die de bezoeker helpen bij her herkennen van het merk én het gebruiken van de website.

Ku Crimson
Buttercup
Bahia
Viking
Victoria
Brand assets
Bekijk Hier het resultaat!

Als digital marketingbureau hebben we altijd een “gezond-kritische” houding ten opzichte van webbureaus. Webbio verraste ons positief door de conceptuele en creatieve vertaling van onze wensen en doelstellingen.

Wolter Tjeenk Willink
Directeur @ Traffic Builders
Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

Contact
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.