Home Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek

Een website die laat zien dat een serieus advocatenkantoor niet traditioneel hoeft te zijn.
image description

Over Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek Advocaten N.V. is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in Nijmegen.

Belangrijkste uitdagingen

 1. We zijn een bovengemiddeld klantgericht kantoor, hoe kunnen we dit uitdragen op de website in alles wat de bezoeker ziet en voelt?
 2. Kunnen we cross-selling stimuleren?
 3. We maken het graag begrijpelijk voor de bezoeker.

De website

De website heeft 42 modules en is verder:

 • Volledig responsive;
 • Extreem snel door onze unieke manier van werken;
 • Vrijwel onmogelijk te hacken door server-side en on-site maatregelen;
 • Flexibel: de klant kan 99% van de content zelf aanpassen.
 • image description
 • image description

Highlight #1

Voor het genereren van nieuwe leads hebben we een landingpage gemaakt die volledig gericht is op conversie. PvdB kan zonder tussenkomst van ons een landingpage genereren over een actueel onderwerp waarover veel juridische vragen ontstaan (denk aan het faillissement van V&D). Met voorbeeldvragen, gekoppelde advocaten en een eenvoudig contactformulier worden bezoekers verleid om heel makkelijk contact op te nemen.

Highlight #2

Om het merk PvdB een stuk laagdrempeliger te maken hebben we alle medewerkers (niet alleen de advocaten) op de foto gezet met hun hobby. Dit maakt hen menselijker, wat bezoekers aanspreekt.

Highlight #3

Advocaten gebruiken veel jargon. Om het zo begrijpelijk mogelijk te maken voor de bezoeker hebben we alle servicegebieden onderverdeeld in expertises en bij elke expertise hebben we één of meerdere voorbeeld-uitdagingen genoemd. Op die manier zie je als prospect snel of dit de plek is waar je met jouw vraag terecht kunt.

Brand assets

Op basis van de huisstijl van de klant hebben onze designers allerlei visuele elementen gerealiseerd die de bezoeker helpen bij het herkennen van het merk én het gebruiken van de website.

Grapefruit
Paris M
Concrete
Platinum
image description
Bekijk hier het resultaat!
Bekijk website

Toen we besloten dat er een nieuwe website moest komen in lijn met onze ambities (“de klant centraal”), zijn we met meerdere bureaus in gesprek gegaan. Bij Webbio, die ons pro-actief benaderde, voelden we direct dat men begreep wat we wilden en dat er niet volgens de geijkte paden werd gedacht. Kijkend naar het hele proces tot, en ook na, de live-gang was dat niet anders.
Hierbij mag overigens opgemerkt worden dat we niet de meest makkelijk klant geweest zullen zijn, gezien de kritische houding die ons dagelijks werk nu eenmaal van ons verlangt. We zijn heel enthousiast over het resultaat en krijgen ook veel complimenten van bezoekers van onze site.

Arjan Stuij
Directeur @ Poelmann van den Broek

Contactformulier

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.