Custom Wordpress website voor InSpark - Webbio

InSpark

Een website die de groei van het recente fusiebedrijf InSpark helpt versnellen.

Over InSpark

InSpark is een fusie tussen twee mooie IT bedrijven: Sparked en Inovativ. Heeft 11 van de 24 Nederlandse Microsoft MVP’s in huis en bedient meer dan 500k gebruikers.

Belangrijkste uitdagingen

  1. Twee bedrijven zijn gefuseerd, doelgroepen en proposities zijn samengevoegd. Maak er één solide, helder verhaal van op de website;
  2. We hebben vrij veel pagina’s en menu-opties, hoe houden we het gebruiksvriendelijk?
  3. Hoe behouden we zoveel mogelijk van de Google reputatie van de twee ‘oude’ websites?

De website

De website heeft 15 modules en is verder:

  • Volledig responsive;
  • Extreem snel door onze unieke manier van werken;
  • Vrijwel onmogelijk te hacken door server-side en on-site maatregelen;
  • Flexibel: de klant kan 99% van de content zelf aanpassen.
mobile poster

Highlight #1

Deze video header combineert de alledaagse gebruiker van InSpark diensten met een corporate sfeer en blik naar de toekomst. Ook blijft tekst goed leesbaar over het filmpje door de overlay.

Highlight #2

Highlight #2

Op deze media-overzicht pagina kan de bezoeker een onderwerp kiezen dat hem of haar aanspreekt. Alle content-assets die hiermee te maken hebben worden nu weergegeven. Dit kan van alles zijn, van blog artikelen tot webinars.

mobile poster

Highlight #3

InSpark heeft een vrij unieke werkwijze. We hebben een bewegende, rustige tijdlijn ontworpen en ontwikkeld die dit op een visuele manier laat zien.

Brand assets

Op basis van de huisstijl van de klant hebben onze designers allerlei visuele elementen gerealiseerd die de bezoeker helpen bij her herkennen van het merk én het gebruiken van de website.

Java
Midnight Express
Vivid Cerise
Ebony
Steel Grey
Brand assets
Bekijk hier het resultaat!

Onze vraag aan Webbio was veelzijdig: met een breed portfolio van diensten en oplossingen, focus op meerdere doelgroepen & sectoren en de wens écht onderscheidend te zijn, hadden we de lat erg hoog gelegd. Dankzij een uitgebreid voortraject en het meedenken in de klantreizen van onze doelgroepen kwamen we tot een erg gave, gebruiksvriendelijke en technisch flexibele website!

Harry Vleesch Dubois
Online marketeer
Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

Contact
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.