Feedback Company

de vraag

Feedback Company is een van de bekendste tools van Nederland waarmee bedrijven gemakkelijk feedback bij hun klanten kunnen verzamelen.

Feedback Company heeft een aantal onderscheidende factoren zoals haar Google partnerschap, haar actieve bijdrage aan het transparanter maken van de relaties tussen bedrijven en consumenten en haar uitgebreide features zoals het meten van de Net Promotor Score. Webbio is gevraagd om de visuele identiteit (logo) en de complete online presence te moderniseren en ├ęcht passend te maken bij dit unieke merk.

de oplossing

Een vernieuwd logo dat strakker en beter toepasbaar is. Een fris webdesign met veel illustraties om de internationale ambities te ondersteunen.

Alle illustraties zijn custom en de 'schoon water glazen teller' wordt volautomatisch bijgewerkt. Ook hebben we weer een heel leuk foefje bedacht voor in het smoelenboek (scroll een beetje naar onder). Ook hebben we met nieuwe technieken de website nog wat sneller dan gebruikelijk gekregen.

Wat hebben we precies gedaan:
  • Interviews + Actieplan;
  • UX design;
  • Logo design;
  • Webdesign;
  • Front-end development;
  • Back-end development (beheeromgeving gebruiksvriendelijk maken);
Bekijk onze oplossing:

klant aan het woord

De opdracht voor Webbio was om Feedback Company een uitstraling te geven van nu, transparant en uitdagend. Bij deze uitstraling hoort ook een prettig werkende website die volledig responsive is. Bekijk het geweldige resultaat maar eens, wij zijn er enorm blij mee! De samenwerking met de designer en specialisten is geweldig verlopen, ze denken met je mee en verwerken feedback enorm snel.

Edwin Bron, Business partner manager @ Feedback Company

direct iemand spreken?

024 8200 231
BEL DIRECT