Custom Wordpress website voor Feedback Company - Webbio

Feedback company

Een nieuwe huisstijl en website om de internationale ambities te ondersteunen.

Over Feedback Company

Feedback Company is een van de bekendste Nederlandse tools om feedback bij klanten te verzamelen. Actief in 5 landen waaronder Brazilië.

Belangrijkste uitdagingen

  1. Moderniseer ons logo, maar behoud de herkenbaarheid van de huidige huisstijl;
  2. Richt álles op het afsluiten van een proefpakket;
  3. Ontwerp een website die van Nederland tot Brazilië aanspreekt.

De website

De website heeft 30 modules en is verder:

  • volledig responsive;
  • extreem snel door onze unieke manier van werken;
  • vrijwel onmogelijk te hacken door server-side en on-site maatregelen;
  • flexibel: de klant kan 99% van de content zelf aanpassen.
Highlight #1

Highlight #1

We hebben het maken van sfeerbeelden beperkt gehouden, omdat het moeilijk was om bepaalde consumentensituaties universeel uit te beelden. In plaats daarvan heeft onze designer Arjan animaties gemaakt om features te benadrukken en sfeer uit te beelden.

Highlight #2

Highlight #2

Feedback Company is gebaat bij het feit dat de klanten van haar klanten meer reviews achter gaan laten. Zo komen de klanten van Feedback Company immers betrouwbaarder over en wordt het merk Feedback Company vaker zichtbaar. Feedback Company zocht zelf al naar een manier om haar maatschappelijk bewustzijn nog meer uit te dragen. We hebben dit gecombineerd door een teller te maken waarmee Feedback Company zich verbindt aan het sturen van 1 glas schoon drinkwater naar de Derde Wereld, voor elke review die wordt achtergelaten bij een van haar klanten.

Highlight #3

Highlight #3

Mensen die je geloven kopen eerder iets van je. We hebben daarom een ludieke manier bedacht om het team van Feedback Company zichtbaar te maken. Ga je met je muis over de smoelenboek pagina heen volgen álle mensen in het smoelenboek jouw muis. Hiervoor hebben we alle mensen in maar liefst 9 posities op de foto gezet!

Brand assets

Op basis van de huisstijl van de klant hebben onze designers allerlei visuele elementen gerealiseerd die de bezoeker helpen bij her herkennen van het merk én het gebruiken van de website.

Cornflower Blue
Scandal
Algae Green
Oxford Blue
Gray
Brand assets
Bekijk hier het resultaat!

De opdracht voor Webbio was om Feedback Company een uitstraling te geven van nu, transparant en uitdagend. Bij deze uitstraling hoort ook een prettig werkende website die volledig responsive is. Bekijk het geweldige resultaat maar eens, wij zijn er enorm blij mee! De samenwerking met de designer en specialisten is geweldig verlopen, ze denken met je mee en verwerken feedback enorm snel.

Edwin Bron
Business partner manager @ Feedback Company
Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

Contact
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.