Home Portfolio

Walk the talk

Klik een recent traject aan om de uitdagingen en resultaten te bekijken. Hieronder vindt je een greep uit onze afgeronde en lopende projecten.

Yorem
Yorem
In ontwikkeling
API Webapplicatie . Vastgoedbeheer
Een ‘mijn’ omgeving voor de vastgoed projecten waar prospects kunnen zoeken in het aanbod, hun gegevens achter kunnen laten en hun voorkeuren aan kunnen geven, gebouwd op een schaalbare en duurzame manier met zo min mogelijk impact op de huidige manier van werken bij yoreM.
Yorem
Online mijn omgeving voor vastgoedbeheer
Gelderland Wegwijzer Biomassa
Gelderland Wegwijzer Biomassa
In ontwikkeling
API Corporate website . Overheid - Provincie Gelderland
Een online corporate website om voor gemeenten het potentieel aan Biomassa in kaart te brengen, te informeren en te besluiten over het onderwerp Biomassa. Naast de corporate website ontwikkelen wij een tool welke gekoppeld zit middels een API met de klimaatmonitor van Rijkswaterstaat
Provincie Gelderland Wegwijzer Biomassa
Online besluitvorming instrument voor gemeenten
Royal Cosun
Royal Cosun
In ontwikkeling
API Webapplicatie . Agro-industrië
Een volledig responsive web applicatie voor interne medewerkers om tickets in te schieten, gekoppeld met het interne systeem Cherwell
Royal Cosun
Online Webapplicatie
Terrasana
Terrasana
In ontwikkeling
API Webapplicatie . Biologische producten
Het vernieuwen en duurzamer maken van het online groothandel platform. Met een extreem snelle React.js front-end en een server-side rendering oplossing om snel te zoeken en navigeren op het platform. Daarnaast bouwen wij een API om te koppelen met het Product Informatie Systeem.
Terrasana Natuurvoeding
Online groothandel in natuurvoeding producten
Black Friday Nederland
Black Friday Nederland
In ontwikkeling
API Webapplicatie . B2C - Vergelijkingsplatform
Een intuïtief en snel platform helpt Black Friday Nederland in de toekomst de acties en producten gemakkelijker en doeltreffender aan te bieden. Door een compleet redesign, technische vernieuwing én het automatisering van bepaalde processen, zorgen wij ervoor dat er ruimte is voor onbeperkte groeimogelijkheden.
Black Friday Nederland
Online vergelijkingsplatform
Sparren over jullie uitdaging?
Neem contact op met Nick