Walk the talk

Recente websites en webapplicaties die we gemaakt hebben.

Zoiets, maar dan anders?
Direct iemand spreken
Wie is Webbio
Specialisten uit generatie sweet spot
We kregen onze eerste computer toen we nog op de basisschool zaten en alle tijd hadden om ermee te experimenteren. We groeiden online op, in een wereld die nog offline was. Dát is waarom je ons inhuurt om de brug te slaan. Met 13 vakidioten zijn we niet klein én niet groot. Dat betekent het volgende voor jullie:
Kleine bureaus Klant 1
 • Kleine bureaus

  Maandelijks worden in Nederland tientallen nieuwe bureaus opgericht. Vaak bestaande uit enkele specialisten met een laptop. Lage kosten en veel persoonlijke aandacht zijn de voordelen. Toch past dit niet voor alle organisaties.

  Vaak krijg je een standaard product dat ook aan je grootste concurrent verkocht wordt, maar dan met andere teksten en kleuren. Een passende website behoeft ervaring en vaardigheden die niet in 3 man te combineren zijn. Een meer oppervlakkig product levert ook oppervlakkige resultaten op.

 • Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en het spreken van echte specialisten. Groot genoeg om die specialisten ook uit te kunnen blijven dagen.

  We willen klein genoeg blijven om geen telefoonmenu in te hoeven zetten en 100% zeker te weten dat we onze cultuur van klantfocus kunnen bewaken. Tegelijkertijd bieden we maatwerk aan de meest veeleisende bedrijven van Nederland en is vrijwel geen enkele uitdaging ons te gek. Daarvoor heb je een vrij brede en tegelijkertijd diepe ervaring nodig van meerdere specialisten. Laten we die nou in huis hebben.

 • Grote bureaus

  Werken met een groot bureau heeft voordelen. Zo kunnen zij veel gemakkelijker een project van 1000+ uur aan. Ook hebben ze voor elke vraag een specialist in huis. Werken met een groot bureau heeft echter ook nadelen. Zo is het vaak zo dat de senior mensen de projecten verkopen en de junioren al het werk uitvoeren.

  Dit maakt dat er een groot kwaliteitsverschil zit tussen het werk voor hun belangrijkste en voor hun minst belangrijke klanten. Hogere kosten en een minder persoonlijke benadering zijn ook veelgenoemde nadelen.

Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.