Home Over Webbio Het team
Sinds maandag
@Webbio Headquarters

73 GIT Commits

33 vandaag. Met elke commit wordt het WWW een beetje mooier, veiliger, sneller of functioneler.

Favoriete Slack emoji

Het duurt zo’n 2 weken voordat een nieuwe collega een custom emoji van zijn of haar hoofd heeft :arjanevil:

8 potten Counter-Strike GO

Na de lunch en tijdens de borrel. Goed voor de teamspirit.

42 dagen sinds Webbio Wintersport 4.0!

Voor de vierde keer hebben de Webbiots de piste en de Après Skihut overleefd...
Wie is Webbio
Doe ons maar een middelmaatje!
We zijn niet groot en ook niet klein, vergeleken met andere bureaus. Wat dat betekent?
 • Kleine bureaus en ZZP'ers

  Een of meerdere specialisten met een laptop. Voordelen: Lage prijzen en veel persoonlijke aandacht. Nadelen: Continuïteit is een probleem (wat als iemand ziek wordt of ermee stopt) en snel opschalen is ook lastig. Ook wanneer méér gevraagd wordt dan een online visitekaartje moet expertise extern ingekocht worden wat extra coördinatie en kosten met zich mee brengt.

 • Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en het direct spreken van echte specialisten. Groot genoeg om die specialisten ook uit te kunnen blijven dagen met gave projecten. We willen klein genoeg blijven om 100% zeker te weten dat we onze cultuur van klantfocus kunnen bewaken. Tegelijkertijd bieden we maatwerk aan de meest veeleisende bedrijven van Nederland en is vrijwel geen enkele uitdaging ons te gek. Daarvoor heb je een vrij brede en tegelijkertijd diepe ervaring nodig van meerdere specialisten.

 • Grote bureaus

  Bureau met 50+ FTE. Voordelen: Capaciteit voor projecten van 1500+ uur. Ook hebben ze voor élke vraag een specialist in huis. Nadelen: Senior mensen verkopen de projecten en de junioren voeren het werk uit. Daardoor grote kwaliteitsverschillen tussen het werk voor belangrijkste en minst belangrijke klanten. Hogere kosten en een minder persoonlijke benadering zijn ook veelgenoemde nadelen.

Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen. Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231
  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.