Home Over Webbio

Over Webbio

Webbio, een hechte club van snelle denkers en creatieve makers. Als digital agency doen we alles op gebied van hoogwaardig webdesign en webdevelopment. Met een team van 14 vakidioten bijten wij ons vast in vraagstukken en komen met een oplossing.

 

Onze diensten
image description
Webapplicaties

Kleine en grote systemen met specifieke functies zoals een CRM systeem of een intranet. Vaak gekoppeld met andere (interne) applicaties.

Lees meer
image description
API's

Gegevens uitwisselen tussen verschillende systemen. Vaak gericht op efficiënter werken door handmatige taken te elimineren.

Lees meer
image description
Websites op maat

Websites en platformen die méér zijn dan een online visitekaartje. Denk aan een productcatalogus of high-traffic blog.

Lees meer
Wie is Webbio
Doe ons maar een middelmaatje!
Wij zijn niet het grootste en niet het kleinste webbureau. Wat dat betekent?
 • Kleine bureaus en ZZP'ers

  Kies je voor een klein bureau of een zelfstandig ondernemer? Dan krijg je als klant veel persoonlijke aandacht en zijn de prijzen scherp. Het nadeel is het gebrek aan zekerheid. Wat als iemand ziek wordt of stopt? Ook opschalen is lastig en brede expertise vaak beperkt (of moet worden ingekocht).

 • Klein genoeg voor persoonlijke aandacht, maar groot genoeg voor vakspecialisten met uiteenlopende expertises. Zo kunnen we onze cultuur en klantfocus bewaken. We bieden maatwerkoplossingen aan de meest veeleisende bedrijven van Nederland en geen uitdaging is ons te gek. Daarvoor heb je een vrij brede en tegelijkertijd diepe ervaring nodig van meerdere specialisten.

 • Grote bureaus

  Kies je voor een bureau met 50+ FTE’s? Dan is er voor jou als klant veel capaciteit en expertise voor grote projecten van 1500+ uur. Senior mensen verkopen de projecten en de junioren voeren het werk uit. Daardoor grote kwaliteitsverschillen tussen het werk voor belangrijkste en minst belangrijke klanten. Andere nadelen zijn hogere kosten en minder persoonlijke aandacht.

We denken aan innovaties op een efficiënte manier.

Zo werken wij aan jouw project

Technische visie

Webapplicaties zoals we deze nu kennen bestaan over 5 jaar niet meer. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Iedere webapplicatie-eigenaar kent wel eens dat gevoel van onzekerheid, van hoe lang kan mijn applicatie nog mee? Wat als ik achter ga lopen en weer een compleet nieuwe webapplicatie moet laten bouwen op den duur? Webbio biedt daarom geen tijdelijke oplossingen, maar webapplicaties met stevige fundamenten welke juist gericht zijn op deze veranderende toekomst.

 

Werken via SCRUM

Wij werken graag samen met onze klanten. En dat doen we door te SCRUMMEN. Deze werkmethode gebruiken in al onze trajecten tijdens de realisatie fase. Het grote voordeel bij SCRUM is dat er gewerkt wordt met zogenoemde sprints. Iedere twee weken worden er namelijk zaken opgeleverd en gepresenteerd. Zo krijg je dus al snel een goed beeld van het project. Verwachtingen worden op die manier gemanaged en prioriteiten eenvoudig in kaart gebracht.

 

Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.