Home Diensten Websites op maat Waar moet een zakelijke website aan voldoen?

Waar moet een zakelijke website aan voldoen?

Zakelijke website laten maken? Een professionele zakelijke website moet voldoen aan een aantal belangrijke eigenschappen. Lees direct meer over alle belangrijke eigenschappen bij het laten maken van een website op maat.

Eigenschappen

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

Responsive

Een responsive website is een must. Responsive webdesign past zich aan aan het scherm van de gebruiker. Zo hoef je maar één website te laten maken die zowel geschikt is voor desktop, tablet als mobiel. Afhankelijk van het device waarmee de gebruiker jullie website bekijkt, wordt er de juiste lay-out en resolutie getoond.

 • Op ieder device een optimale versie van de website;
 • Anticiperen op steeds hogere beeldschermresoluties.

Snelheid

Een snelle website is cruciaal. De snelheid van een website heeft namelijk grote invloed op een goede gebruikerservaring. Iedere seconden dat gebruikers langer op de website moeten wachten, is de kans op wegklikken groter. Een onnodig lange laadtijd heeft dus direct invloed op minder leads.

 

Snelheid is daarnaast een belangrijke rankingsfactor voor Google. Doordat ook de zoekmachine ziet dat gebruikers wegklikken door een lange laadtijd, kan dit zich resulteren in lagere posities. Wat opnieuw een negatief effect heeft bij het genereren van leads.

SEO-proof

Om een website SEO-proof te laten maken, is het belangrijk dat elementen op de website goed uitgelezen kunnen worden door zoekmachines zoals Google. Ook geven we marketeers de mogelijkheid om zelf pagina’s gemakkelijk en snel te voorzien van de juiste data. Onze websites zijn altijd optimalisatie-vriendelijk.

 • Website beschikt over SEO basis
 • Zelf gemakkelijk optimalisatie kansen doorvoeren

Beheersbaar en gebruiksvriendelijk CMS

Jullie willen niet voor iedere kleine aanpassing aan de telefoon hangen met het webbureau. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze websites zowel een beheersbaar als gebruiksvriendelijk CMS hebben. We stemmen van te voren af wat jullie wel en niet zelf willen beheren.

 

Dankzij deze werkwijze zijn jullie medewerkers zelf in staat om gemakkelijk zaken door te voeren. Mocht het nodig zijn, dan is er altijd extra hulp beschikbaar en gedetailleerde handleidingen.

Flexibel

Bij flexibele websites bestaan de pagina’s uit losse modules (website-onderdelen). Iedere module heeft een eigen opzet en inhoud die gemakkelijk te customizen is. Deze modules zijn vervolgens eenvoudig te dupliceren en te gebruiken om weer andere pagina’s op te bouwen. Met een bibliotheek aan modules stellen jullie dus snel en helemaal zelf nieuwe pagina’s samen.

Aanzetten tot actie

Een goede website is de basis van jullie online business. Daarom is het belangrijk dat een website er niet alleen goed uitziet, maar ook zijn doelen nastreeft. Zowel het design als het gebruik van de website moet aanzetten tot actie. Zo kunnen jullie de website inzetten als optimale salesfunnel voor het werven van leads.

 • Website die doelen nastreeft
 • Gebruikers stimuleren tot actie
 • Website als salesfunnel voor leads

Beveiligd

Niets zo belangrijk als een goed beveiligde website. Al onze websites beschikken over een SSL-certificaat waardoor er een klein slotje in de adresbalk zichtbaar wordt. Dit veiligheidscertificaat is nodig om een URL met https:// te mogen voeren. Zo wordt alle data tussen computers via een beveiligde verbinding verzonden. Websites welke persoonsgegevens verwerken zijn volgens de AVG-wet verplicht gebruik te maken van een SSL-certificaat.

 • SSL-certificaat (veiligste protocol)
 • AVG-proof

Websitebeheer

Een website staat of valt bij goed beheer. In deze snel veranderende online wereld moet een website goed kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Jullie willen een website die ten alle tijden goed blijft functioneren. Daarnaast moet er altijd een scherp oog op de toekomst gehouden worden.

 

Wij zorgen ervoor dat jullie website met alle webontwikkelingen mee blijft groeien. We blijven meedenken over het uitbreiden en verbeteren van de website. En problemen? Die lossen we op.

Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.