Home Diensten Websites op maat Professionele website

Professionele website

Een professionele website laten maken voor jullie organisatie.

Soorten websites

Een professionele website moet voldoen aan alle verwachtingen. Afhankelijk van de gestelde bedrijfsdoelen, zijn er soorten websites die beter zullen aansluiten dan anderen.

In onderstaand overzicht geven we meer informatie over de verschillende soorten websites. Samen met jullie kijken wij naar welk type website het best aansluit bij jullie organisatie. Op zoek naar een combinatie van verschillende soorten websites of een geheel nieuwe opzet? Wij zijn gek op uitdagingen.

Eigenschappen Webbio websites

 • Responsive design, ieder type apparaat;
 • Snelheid, optimale laadtijd;
 • SEO-proof, betere posities in de resultaten van zoekmachines;
 • Beheersbaar en gebruiksvriendelijk CMS;
 • Flexibele modules. Ideaal voor marketeers;
 • Onze designs zetten aan tot actie;
 • Beveiligd, https en AVG-proof.

Informatieve website

Een informatieve website heeft als doel bezoekers te informeren / enthousiast te maken over het bedrijf en/of diensten. Dit type website wordt vaak gekozen door organisaties die een verhaal te vertellen hebben. Het betreft in de meeste gevallen een website met uiteenlopende pagina’s. Denk hierbij aan uitgebreide kennispagina’s over een specifiek thema. Maar ook een blogmodule of een complete kennisbank kunnen eigenschappen van dit type website zijn.

Webshop

Een webshop biedt de mogelijkheid om online producten te verkopen. Niet voor niets dat een webshop het centrale middelpunt is van jullie (toekomstige) e-commerce. Met dit type website kunnen gebruikers het totaal aanbod doornemen en producten in een winkelwagen plaatsen. Daarnaast is er altijd een afrekenmodule ingebouwd zodat gebruikers direct hun bestelling kunnen afronden en betalen. Hebben jullie bijvoorbeeld al een draaiende webshop in een systeem als Magento, WooCommerce, een PIM systeem op maat of een ander systeem? Wij kunnen deze systemen in veel gevallen (her)gebruiken in onze headless oplossing. We bouwen dan een nieuwe user-interface (voorkant) en halen de data uit jullie bestaande systemen.

Catalogus website

Een catalogus website is perfect voor bedrijven welke online een aanbod willen tonen. Het grote verschil tussen een webshop en catalogus website is dat er bij dit type geen betaalmodule is ingebouwd. Bezoekers kunnen een goede indruk krijgen van een assortiment, maar geen online bestellingen plaatsen. De website fungeert als een online brochure waarbij een bladerfunctie tot de mogelijkheden behoort. Denk bijvoorbeeld ook aan vergelijkingswebsites zoals tweakers.net, airbnb.nl of cheaptickets.nl.

Campagne website

Voeren jullie voor jullie organisatie op verschillende offline en online manieren campagne? Dan kan een nieuwe campagne website een uitkomst zijn wanneer jullie huidige website niet flexibel genoeg is hiervoor. Het is een ‘light-weight’ zakelijke website die opgebouwd is door middel van modules. Jullie hebben de keuze uit modules volledig op maat of modules die wij in onze library hebben zitten en die al volledig zijn doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Door te combineren met modules kunnen marketeers snel eindeloos variëren en zo razendsnel campagne pagina’s opbouwen. Zie het als een page builder. Deze campagne website ‘generator’ kan dan gemakkelijk naast jullie bestaande websites draaien en wordt volledig op jullie huisstijl afgestemd.

Intra- of extranet

Een intranet is hetzelfde als het internet maar dan in een beveiligde privé omgeving binnen een organisatie. Het enige verschil met een extranet is dat er bij een extranet ook gemachtigden van buiten de organisatie toegang kunnen verkrijgen. Veel grote bedrijven en instellingen maken (naast hun reguliere website) gebruik van een intranet of extranet. Het grote voordeel van dit type website is dat er perfect gereguleerd kan worden welke gebruiker toegang heeft tot welke bestanden. Zo is er altijd een optimale grip op bedrijfsgevoelige informatie.

'Mijn' omgeving

Dit type website wordt gebruikt door organisaties en instellingen met een eigen inlogomgeving voor hun klanten / cliënten. Een Mijn Omgeving is een extensie op de reguliere website. Binnen deze klantomgeving kan alle specifieke informatie van de desbetreffende klant worden opgeslagen en worden getoond. Functionaliteiten als bestelgeschiedenis, informatie over het abonnement of afgenomen diensten behoren bij een Mijn Omgeving tot de mogelijkheden.

Oplossing op maat

Hebben jullie behoefte aan een compleet ander soort website? Of wellicht zijn er meerdere typen websites die jullie graag gecombineerd willen zien. Gelukkig is het bouwen van websites niet zwart wit, er zijn ontzettend veel variaties en mogelijkheden. Geen één website is immers hetzelfde. Afhankelijk van alle wensen en doelen denken wij graag mee over hoe de ideale website er voor jullie uit zou kunnen zien. Een website is simpelweg een webapplicatie. Het bouwen van een webapplicatie op maat is onze expertise.

Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

  • Dit móeten we mededelen:
   Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.