Home Diensten Websites op maat

Websites op maat

Méér dan een online visitekaartje

Mensen willen het hier en nu

Wanneer mensen iets willen dan starten ze steeds vaker online. B2B inkopers oriënteren zich online in een productcatalogus, werkzoekenden vergelijken vacatures bij potentiële werkgevers en mensen proberen een beeld te krijgen van de zorginstelling waaraan ze hun hoogbejaarde ouders toevertrouwen. Mensen zijn in deze tijd altijd verbonden, via hun smartphone, tablet of (werk)computer. Ze eisen hier en nu antwoord op hun vraag en willen het liefst ook nog verrast worden. De winnende organisaties van morgen begrijpen allang dat een online visitekaartje alleen niet meer genoeg is. Stakeholders verwachten:

 • Real-time informatie;
 • Overzicht van de verschillende mogelijkheden;
 • Advies aangepast op hún situatie;
 • Interactie wanneer het hen uitkomt, op een manier die zij bepalen.

Wanneer je hieraan kunt (en wilt!) voldoen dan win je de klant of medewerker van de toekomst voor je. Jullie website speelt hierin een centrale rol. Vrijwel alle online kanalen leiden op enig moment langs de website. Of je nu je doelgroepen wilt informeren, hen wilt adviseren, met ze wil communiceren of iets aan ze wil verkopen: je doet het op je eigen platform.

Webbio is de juiste partner dáár waar de belangen groot zijn, de beslissers geen zin hebben in halve maatregelen en resultaat echt belangrijk is. Wil je meer weten over onze agile werkwijze op basis van SCRUM, dan lees je dat hier.

Typische uitdagingen rond websites op maat

 • We missen mogelijkheden in het beheer van onze huidige website.

  We missen mogelijkheden in het beheer van onze huidige website.

  Het kan heel vervelend zijn om voor elk wissewasje je webbureau te moeten bellen. Het is daarom heel belangrijk om vóóraf goed af te stemmen wat er wel en wat er niet zelf beheerst moet kunnen worden. Op die manier zorgen we samen met de klant dat de juiste slagkracht bij de marketeers van de klant ligt. Wel zo handig.

 • Onze website moet onze doelgroepen beter bereiken en aansporen tot actie.

  Onze website moet onze doelgroepen beter bereiken en aansporen tot actie.

  Iedere website heeft doelstellingen voor elk van haar doelgroepen. Vaak liggen deze op gebied van bereik, doorkliks, downloads, nieuwsbrief inschrijvingen en contactaanvragen. Ook zachtere doelen zoals het overbrengen van een gevoel kunnen belangrijk zijn. Hoe succesvol een website scoort op deze doelen is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het (UX)design, de beelden, de teksten en de technische werking van de website. We ondersteunen klanten hier graag bij.

 • We willen nooit meer issues met performance of beveiliging.

  We willen nooit meer issues met performance of beveiliging.

  Een website moet snel werken, zowel initieel als tijdens het navigeren op de website. Is dit niet het geval dan haken bezoekers af én wordt een website minder goed gepositioneerd op Google. Daarnaast is de beveiliging van een website heel erg belangrijk om bijvoorbeeld datalekken en downtime te voorkomen.

  Bij Webbio werken we met een premium webhosting setup op Amazon Web Services (AWS) in combinatie met de meest moderne beveiligingsmaatregelen. Dit is een essentiële voorwaarde om goed functioneren te garanderen.

Shortpaper

Bureau-frustratie voorkomen?

Zoeken jullie een nieuw webbureau? Stel deze 5 vragen aan elk bureau dat je overweegt om de kans op een langdurige relatie te vergroten.
Download gratis
Shortpaper
We helpen bedrijven ook met:
image description
Webapplicaties

Kleine en grote systemen met specifieke functies zoals een CRM systeem of een intranet. Vaak gekoppeld met andere (interne) applicaties.

Lees meer
image description
API's

Gegevens uitwisselen tussen verschillende systemen. Vaak gericht op efficiënter werken door handmatige taken te elimineren.

Lees meer
image description
Websites op maat
Deze pagina bekijk je nu.
Nu al vragen?
Stel ze direct aan Jordy.