Home Diensten Websites op maat

Websites op maat

Een website op maat laten maken? Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is de basis van jullie (online) business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie.

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Soorten websites

image description
Informatieve websites

Dit type website heeft als doel bezoekers te informeren over jullie bedrijf en/of diensten. Een informatieve website vertelt een verhaal. Wij zorgen ervoor dat jullie dit verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen. Zo houden jullie niet alleen alle bestaande klanten op de hoogte, maar ook potentiële nieuwe contacten.

image description
Webshop

Een webshop is een website die de mogelijkheid geeft online producten te verkopen. Het centrale middelpunt van jouw (toekomstige) e-commerce. Wij zorgen voor een optimale omgeving zodat bezoekers hun virtuele winkelwagentje kunnen vullen en hun bestelling online kunnen afronden.

image description
Catalogus website

Bij een catalogus website wordt er net als bij een webshop het productaanbod getoond. Het grote verschil is echter dat er geen afrekenmodule in de website is ingebouwd. Verder beschikt dit type website over alle onderdelen om een assortiment goed tot zijn recht te laten komen.

image description
Campagne websites

Snel een goed converterende campagnewebsite nodig? Lopen jullie ook constant aan tegen de beperkingen van jullie huidige CMS? Een CMS met onze modulaire werkwijze stelt jullie online marketeers in staat om razendsnel nieuwe landingspages te creëren voor (offline) campagnedoeleinden.

image description
Intra- of extranet

Intranet is het gebruik van internet maar dan in een (beveiligde) privé omgeving binnen een organisatie. Bij een extranet kunnen ook  gemachtigde gebruikers van buiten de organisatie informatie inzien. Zo is er altijd grip op de beschikbaarheid van gevoelige bedrijfsinformatie.

image description
'Mijn' omgeving

Een Mijn Omgeving is een extensie op de reguliere website. Binnen deze klantomgeving kan alle specifieke informatie van de desbetreffende klant worden opgeslagen en worden getoond.

Combinatie of andere maatwerk oplossing

Hebben jullie behoefte aan een totaal ander soort type website? Of wellicht een combinatie van één of meerdere varianten? Laat ons jullie wensen weten, dan komen wij met een maatwerkoplossing.

Meer over alle website oplossingen
Eigenschappen

Waarom door Webbio een website laten bouwen?

Beheersbare website

Jullie willen niet voor elk wissewasje het webbureau moeten bellen. Daarom stemmen wij van te voren af welke elementen wel en niet door jullie zelf beheerd kunnen worden. Zo blijft de website goed beheersbaar en gebruiksvriendelijk voor jullie medewerkers.

Toekomstbestendig

Websites zoals we deze nu kennen bestaan straks niet meer. Headless werken met JavaScript is de toekomst. Over 5 jaar doet iedereen het, dus wij starten nu alvast met jullie. Zo wordt de nieuwe website een stevig fundament, gericht op de toekomst.

Vast team in Nederland

In tegenstelling tot veel andere webbureaus, zijn onze medewerkers allemaal vanuit Nederland (Nijmegen) actief. Jullie krijgen een vast team tot je beschikking dat fysiek naast elkaar zit en helemaal op elkaar is ingespeeld. Overzichtelijk en korte lijnen.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Webbio is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Onze ISO certificering biedt klanten meer zekerheid omtrent de geleverde kwaliteit. Ook werken we volledig GDPR-proof. Zo zijn jullie er zeker van dat wij voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Wat we nog meer goed kunnen
image description
Websites op maat
Deze pagina bekijk je nu.
image description
Webapplicaties

Kleine en grote systemen met specifieke functies zoals een CRM systeem of een intranet. Vaak gekoppeld met andere (interne) applicaties.

Lees meer
image description
API's
Gegevens uitwisselen tussen verschillende systemen. Vaak gericht op efficiënter werken door handmatige taken te elimineren.
Lees meer

Contact

Overwegen jullie een website op maat te laten maken voor jullie organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231
    • Dit móeten we mededelen:
      Wanneer je op versturen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.