De beste Wordpress websites van Nederland.

Meer dan een Wordpress website

Ieder bedrijf heeft uitdagingen, van het genereren van leads tot het beter informeren van medewerkers.

Een custom website met bijbehorende tooling is een instrument dat richting 2018 verrassend vaak het antwoord is.

Hier zijn we écht goed in
Onze diensten

Digital Strategy

Wie zijn onze digitale stakeholders, wat willen ze van ons en hoe kunnen we hen beïnvloeden?

 • Deskresearch

  We bekijken de marketingcommunicatie van belangrijke concurrenten, steken ons licht op in het buitenland en scannen oude interne marketing- en verkoopplannen. Hiermee krijgen we een goed beeld van het strategisch speelveld van het project.

 • Interviews

  Op basis van onze eerste verkenning stellen we een aantal interview vragen op. Deze gaan over klantwensen, marktontwikkelingen en commerciële uitdagingen. Deze vragen stellen we aan drie stakeholders binnen de organisatie.

 • Actieplan

  Op basis van de verzamelde input schrijven we een actieplan. Dit is de roadmap voor het hele project. Hierin staat precies hoe we ervoor zorgen dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen wanneer ze op de website komen. Van unieke modules tot slimme conversiefoefjes en de websitestructuur, alles staat hierin.

Website

Het stralende middelpunt van je online presence. De website moet passen als een maatpak.

 • UX design

  Welke taken moet de bezoeker kunnen volbrengen op de website? Waarvan willen we hem overtuigen en welke interactie willen we aangaan?

  Zodra dit inzichtelijk is gaan we bepalen op welke manier we dit echt intuïtief kunnen laten aanvoelen voor de bezoeker.

 • Webdesign

  Elke pagina wordt door een designer handmatig ontworpen. Op die manier weten we zeker dat de website echt past bij datgene wat we willen bereiken tussen bedrijf en bezoeker. De bezoeker staat altijd op plek 1, 2 en 3, aangezien we iets van hén willen.

  Voor elke pagina maken we 5 varianten van verschillende formaten. We gaan verder dan responsive werken. Soms werkt het nou eenmaal niet om blokken ‘gewoon’ onder elkaar te zetten op een kleiner device. Op deze manier weet je zeker dat de bezoeker altijd een optimale gebruikerservaring heeft, ongeacht welk apparaat hij gebruikt.

 • Wordpress development

  Voor publieke websites gebruiken we vrijwel altijd het WordPress CMS. We hebben een eigen beheeromgeving gemaakt waarmee klanten zonder technische kennis álle content kunnen beheren.

  We gebruiken geen standaard templates maar een hele innovatieve manier van maatwerkontwikkeling waardoor onze websites extreem snel en veilig zijn. Daar zijn we best wel trots op.

Business Tooling

Kleine en grote oplossingen voor alledaagse business uitdagingen.

 • Koppelingen

  In de digitale wereld kan heel veel gekoppeld worden. Een eenvoudig voorbeeld is het koppelen van de contactformulieren op de website aan het CRM systeem zodat nieuwe saleskansen automatisch op de juiste plek terecht komen.

  Heb je een idee waarbij veel data ontsloten moet worden? Vertel het ons, de kans is groot dat we er iets mee kunnen.

 • Integraties

  In bepaalde gevallen moet een externe tool niet alleen gekoppeld worden maar echt geïntegreerd worden op de website. We beginnen bij de make-or-buy beslissing. Is de oplossing die je zoekt er al? Dan gaan we deze zo goed mogelijk integreren in het systeem dat wij voor je maken.

 • Intranet, portal of dashboard

  Bij complexere business applicaties wijken we vaak af van WordPress en werken we met een methodiek die past bij de uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan een PHP- of Javascript raamwerk. Ook hier hebben we ruime ervaring mee, dus leg ons vooral je idee voor.

Werkwijze
Zo verloopt elk project

Online merkstrategie

Met behulp van een of meerdere intakes bepalen we welke digitale stakeholders belangrijk zijn en verzamelen we alle input die nodig is. In het actieplan leggen we vast wat we gaan maken en waarom.

O

Design

Dit is een spannende fase voor de klant. Hierin krijgen alle plannen namelijk een gezicht. Met regelmatige terugkoppelingen aan de klant voorkomen we onnodige feedback en loopt deze fase soepeler.

D

Techniek

In deze fase wordt alles gebouwd. We werken met de meest moderne technieken en hebben een unieke werkwijze. Zo ontwikkelen we de backend altijd los van de front-end waardoor je in de toekomst optimale vrijheid houdt.

T

Beheer

Na oplevering nemen we het project in beheer. Zo kunnen we wijzigingen en verbeteringen aandragen en uitvoeren. Ook blijven we de snelheid en veiligheid garanderen.

B
Contact

Geen irritant salespraatje of hyperactief funnel-management. Gewoon ouderwets een vraag stellen en snel antwoord krijgen.

Je kunt ons ook bellen op 024 8200 231

Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.